וואלה - יניב גרנות - לחץ על קרא עוד לקריאת הכתבה במלואה לכניסה לכתבה רובם היו מנצלים את ההזדמנות כדי לעשות חושבים. חלק היו קופצים על ההפוגה הכפויה, ש"סונכרנה" ממילא עם החופש הגדול, ויוצאים לנפוש קצת עם הילדים. אחרים היו מורידים הילוך, מסדירים נשימה ודופק - ומהססים. כך או כך, כמעט כולם היו מתלוננים, מתבכיינים, מתעצבנים ומתייאשים. אבל לא האנשים שעושים את "פריז טקסס". פחות מחודש עבר מאז ששריפה כילתה את מזללת ההמבורגרים המצליחה באזור הבורסה של רמת גן, המשטרה עדיין תרה אחר פיענוח, אבל מסעדה חדשה כבר הוקמה כמה מאות מטרים משם. ימים ספורים של הרצה משוגעת ומיוזעת, התנפלות המונית מוצדקת כבר מורגשת, ובקרוב גם העוגן של מתחם המכולות יקום מהאפר, ינער את עצמו, ויחזור להאכיל את סובביו. כן, שני מקומות במקום אחד. זה לא מהלומת-נגד. זה נוק-אאוט. זה לא קאמבק. זה שיעור לחיים. השריפה הכניסה אותנו להלם, והפתיחה הגבעתיימית הגבירה אותו, אבל ביקור במקום סידר מהר מאוד את הראש, ועוד יותר מהר את הבטן. התפריט שועתק כמעט במלואו - עוגן שמנמן של המבורגרים (כולם בגודל 220 גרם, כולם מ-100% בשר בקר מיושן מגידול מקומי), שני כריכים בדמות ספייסי קריספי צ'יקן וסלופי ג'ו, מנות-צד מצוינות, שני סלטים, שתי גירסאות כנפיים, ו"אולטימייט צ'יפס" עתיר שחיתויות. אה, ומקרר. קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה עבר בראש של יואב גוטמן, איתמר וינטרוב וערן בכור מול האש מאכלת החלומות שהזעיקה אותם באמצע הלילה לקונטיינרס. קשה עד בלתי אפשרי להבין מאיפה השלישייה הזאת לקחה אנרגיה כדי לא להתייאש, להגיד לחברים ולבני משפחה שעכשיו זה בדיוק *לא* הזמן לנוח, ולצאת שוב לדרך. התוצאה היא כנראה שיא ישראלי חדש בפתיחת מקום, והתבססות אורגנית לחלוטין בלב רחוב כצנלסון ההומה בגבעתיים. ככה זה אש.
Read MoreMako - Rita Goldstein - Click on read more for the link to the article. Not only is the Paris Texas hamburger coming to Givataim, it is also expanding its menu in honor of the move and offers an intriguing selection of meat entrees. Click on the link for this article
Read MoreYaniv Granot Walla - Tel Aviv branch Click on read more for the link to the article
Read MoreBy Matan Sharon August 25, 2022
Read More[Nizan Langer | Good food, mako | Published 07/25/22 09:30 Link to the article read more
Read Moreשרון בן-דוד 20 ביולי 2022 טיים אאוט - לינק לכתבה בקרא עוד פריז טקסס הוקמה לפני ארבע שנים כדוכן המבורגרים באזור הבורסה ברמת גן, ועד לשריפה הוא היה הספוט הפופולרי ביותר במתחם בזכות המבורגרים מוגזמים, קריספי צ'יקן ועוד מנות אמריקאיות קלאסיות (ומוגזמות, כאמור). כעת, במקביל לשיפוץ הסניף ברמת גן, נפתח בגבעתיים סניף שני של פריז טקסס, בחלל שבו פעלה בעבר מסעדת פאפאסאן. התפריט, הרחב יותר מאשר בסניף האם מתרכז בביפבורגר – קציצה מתערובת של לא פחות מ־16 נתחי בקר מיושנים, הנטחנים מדי יום במקום. הקציצה, במשקל 220 גרם, מוגשת כביף בורגר קלאסי או בתור צ'יז בורגר עם בצל אומאמי ורוטב צ'יפוטלה (49/56 ש"ח). יש גם המבורגרים יצירתיים יותר: פנטסטיק משרום (עם חמאת כמהין, פטריות ביין, חמאה וגאודה); אולטימייט בורגר (עם רוטב ג׳ק דניאלס, קורנביף, צ'דר ורוטב צ'יפוטלה. אמרנו לכם, מגזימים פה); וסופר הוט אלבמה (עם גבינת פרובלונה, אבוקדו, בייקון טלה וחמאת הבנרו, כבר הבנתם את הקטע) (69-74 ש"ח).
Read MoreYaniv Gronot from Walla gives us a link to the article in Read more
Read MoreLink to the article Read more In honor of World Onion Ring Day, we asked the "Paris Texas" hamburger joint for the secret recipe for their perfect onion rings that everyone tries to imitate. Believe it or not - it's really easy!
Read More