וואלה - יניב גרנות - לחץ על קרא עוד לקריאת הכתבה במלואה לכניסה לכתבה רובם היו מנצלים את ההזדמנות כדי לעשות חושבים. חלק היו קופצים על ההפוגה הכפויה, ש"סונכרנה" ממילא עם החופש הגדול, ויוצאים לנפוש קצת עם הילדים. אחרים היו מורידים הילוך, מסדירים נשימה ודופק - ומהססים. כך או כך, כמעט כולם היו מתלוננים, מתבכיינים, מתעצבנים ומתייאשים. אבל לא האנשים שעושים את "פריז טקסס". פחות מחודש עבר מאז ששריפה כילתה את מזללת ההמבורגרים המצליחה באזור הבורסה של רמת גן, המשטרה עדיין תרה אחר פיענוח, אבל מסעדה חדשה כבר הוקמה כמה מאות מטרים משם. ימים ספורים של הרצה משוגעת ומיוזעת, התנפלות המונית מוצדקת כבר מורגשת, ובקרוב גם העוגן של מתחם המכולות יקום מהאפר, ינער את עצמו, ויחזור להאכיל את סובביו. כן, שני מקומות במקום אחד. זה לא מהלומת-נגד. זה נוק-אאוט. זה לא קאמבק. זה שיעור לחיים. השריפה הכניסה אותנו להלם, והפתיחה הגבעתיימית הגבירה אותו, אבל ביקור במקום סידר מהר מאוד את הראש, ועוד יותר מהר את הבטן. התפריט שועתק כמעט במלואו - עוגן שמנמן של המבורגרים (כולם בגודל 220 גרם, כולם מ-100% בשר בקר מיושן מגידול מקומי), שני כריכים בדמות ספייסי קריספי צ'יקן וסלופי ג'ו, מנות-צד מצוינות, שני סלטים, שתי גירסאות כנפיים, ו"אולטימייט צ'יפס" עתיר שחיתויות. אה, ומקרר. קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה עבר בראש של יואב גוטמן, איתמר וינטרוב וערן בכור מול האש מאכלת החלומות שהזעיקה אותם באמצע הלילה לקונטיינרס. קשה עד בלתי אפשרי להבין מאיפה השלישייה הזאת לקחה אנרגיה כדי לא להתייאש, להגיד לחברים ולבני משפחה שעכשיו זה בדיוק *לא* הזמן לנוח, ולצאת שוב לדרך. התוצאה היא כנראה שיא ישראלי חדש בפתיחת מקום, והתבססות אורגנית לחלוטין בלב רחוב כצנלסון ההומה בגבעתיים. ככה זה אש.
En savoir plusMako - Rita Goldstein - Cliquez sur en savoir plus pour le lien vers l'article Non seulement le hamburger Paris Texas arrive à Givataim, mais il élargit également son menu en l'honneur du déménagement et propose une sélection intrigante d'entrées de viande. Cliquez sur le lien pour cet article
En savoir plusYaniv Granot Walla - Succursale de Tel Aviv Cliquez sur en savoir plus pour le lien vers l'article
En savoir plusPar Matan Sharon 25 août 2022
En savoir plus[Nizan Langer | Bonne bouffe mako | Publié le 25/07/22 09:30 Lien vers l'article lire la suite
En savoir plusשרון בן-דוד 20 ביולי 2022 טיים אאוט - לינק לכתבה בקרא עוד פריז טקסס הוקמה לפני ארבע שנים כדוכן המבורגרים באזור הבורסה ברמת גן, ועד לשריפה הוא היה הספוט הפופולרי ביותר במתחם בזכות המבורגרים מוגזמים, קריספי צ'יקן ועוד מנות אמריקאיות קלאסיות (ומוגזמות, כאמור). כעת, במקביל לשיפוץ הסניף ברמת גן, נפתח בגבעתיים סניף שני של פריז טקסס, בחלל שבו פעלה בעבר מסעדת פאפאסאן. התפריט, הרחב יותר מאשר בסניף האם מתרכז בביפבורגר – קציצה מתערובת של לא פחות מ־16 נתחי בקר מיושנים, הנטחנים מדי יום במקום. הקציצה, במשקל 220 גרם, מוגשת כביף בורגר קלאסי או בתור צ'יז בורגר עם בצל אומאמי ורוטב צ'יפוטלה (49/56 ש"ח). יש גם המבורגרים יצירתיים יותר: פנטסטיק משרום (עם חמאת כמהין, פטריות ביין, חמאה וגאודה); אולטימייט בורגר (עם רוטב ג׳ק דניאלס, קורנביף, צ'דר ורוטב צ'יפוטלה. אמרנו לכם, מגזימים פה); וסופר הוט אלבמה (עם גבינת פרובלונה, אבוקדו, בייקון טלה וחמאת הבנרו, כבר הבנתם את הקטע) (69-74 ש"ח).
En savoir plusYaniv Gronot de Walla nous donne un lien vers l'article dans Lire la suite
En savoir plusLien vers l'article Lire la suite En l'honneur de la Journée mondiale des rondelles d'oignon, nous avons demandé au hamburger "Paris Texas" la recette secrète de leurs rondelles d'oignon parfaites que tout le monde essaie d'imiter. Croyez-le ou non, c'est vraiment facile !
En savoir plus